Diepgeworteld in het ongerepte boslandschap van Zweeds Lapland vind je hier acht originele ‘boomkamers’ die stuk voor stuk tot de verbeelding spreken. Van een vogelnest en een zwevende cabin tot een UFO en een spiegelkubus die je haast niet ziet; elk verblijf van het Treehotel is spectaculair op zijn eigen manier.

In elke accommodatie ontmoeten duurzaamheid, comfort en modern design elkaar en geniet je volledige privacy tussen de boomtoppen. Vanuit elke kamer heb je bovendien een betoverend uitzicht op de Zweedse natuur en kan je van september tot maart misschien zelfs het noorderlicht aan de hemel spotten.

(Lees verder onder de foto’s.)

Treehotel
Treehotel
Treehotel
Treehotel

De receptie in het authentieke hoofdgebouw aan de rand van het bos is het kloppend hart van het Treehotel. Hier word je niet alleen hartelijk ontvangen door eigenaars Kent en Britta, maar kan je ook je volgende activiteit plannen, tot rust komen met een goed boek, of gezellig een kopje koffie drinken in de vele kleine maar fijne ruimtes.

Op het domein kan je deelnemen aan een brede waaier aan arctische activiteiten, van ijsvissen en een tocht met de hondenslede in de winter tot wildlife spotten en kajakken in de zomer. Daarnaast kan je helemaal tot rust komen in een van de relaxatie- en saunagebouwen, alsook je honger stillen in het uiterst gezellige gastronomisch restaurant. Ook daar word je één met de spectaculaire Zweedse natuur dankzij allerlei lokale delicatessen, van wild tot handgeplukte bessen. Het menu viert seizoensproducten en laat de eenvoud van lokale kwaliteit primeren, een rode draad doorheen dit prachtige hotel.

Foto’s: © Treehotel.

Ontdek alle boomhutten van het Treehotel op de website en laat jouw Zweedse droom binnenkort uitkomen. #stayjuned

Treehotel
Treehotel

Ontdek nog meer artikels over ...