Spanje is heel veelzijdig en heeft voor iedereen wel wat te bieden. Er zijn zoveel recreatiemogelijkheden en elke regio heeft zijn eigen charmes en trotse parels. Wij hebben hieronder een selectie gemaakt met de zonnigste costa’s waar je deze zomer volop van het leven kunt genieten.

Costa Brava – Roses
Op slechts 150km van Barcelona vind je het dromerige vissersdorpje Roses. Roses is een heel eenvoudig dorp waar je in alle rust kunt genieten van de Spaanse levensstijl. Je vindt er sympathieke winkeltjes, maar je zult er zonder twijfel verliefd worden op het strand, de prachtige golfbaan en het natuurpark van de Aiguamolls de l’Emporda. Dan is er ook nog het Aqua Brava Park, ideaal voor een uitstapje met het gezin! Wij raden het wel aan om het op het einde van je verblijf te bezoeken, anders zul je elke dag de kinderen horen smeken om terug te gaan. Of je zou voor een vakantiehuis met zwembad in Roses kunnen kiezen, dan kunnen de kids zich uitleven in het zwembad.

Ideaal om je helemaal uit te leven en daarna weer te gaan uitblazen in de rust van je vakantiehuis in Porreres

Costa Blanca – Alicante
Bezoek de Playa Del Postiguet, een fenomenaal zandstrand aan de voet van een berg én met uitzicht op een indrukwekkend kasteel. Geniet van het heerlijke zonnetje en zoek verfrissing op in de zee. Na je bezoek aan het strand kun je de bruisende stad induiken. Alicante is vol met recreatiemogelijkheden. Om je vakantie in Alicante geslaagd te maken zou je zeker de historische stadskern en het eerder genoemde kasteel, Castillo de Santa Bárbara, moeten bezoeken. Absolute aanraders!

Mallorca – Porreres
Porreres is een ideale bestemming als je houdt van rust, ontspanning en gezelschap. Maar als je toch van actieve uitstapjes houdt, dan ligt hoofdstad Palma om de hoek. Ideaal om je helemaal uit te leven en daarna weer te gaan uitblazen in de rust van je vakantiehuis in Porreres. Geniet van de vrijheid, ruimte en het gemak van een eigen zwembad. Niet meer inpakken, rijden en zand mee in je vakantiehuis sleuren, maar heel snel en eenvoudig omkleden en je bent klaar om een frisse duik te nemen!

Waarom voor een vakantiehuis in Spanje kiezen?
Een vakantiehuis, appartement of villa biedt tal van voordelen. De vrijheid en privacy zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom je voor een vakantiewoning kiest. Het is heerlijk om zelf je dag in te plannen zonder zorgen te moeten maken over de tijdstippen waarop het ontbijt, lunch of diner geserveerd wordt. Daarnaast is een villa met zwembad zalig met de kinderen. Deze kunnen zich vermaken en spetteren terwijl je rustig in de zon geniet van je lievelingsboek. Wens je je zomer onvergetelijk te maken in een prachtig vakantiehuis in Spanje, neem dan zeker een kijkje op interhome.be.