Gelegen in Rochefort is het kasteel opgetrokken uit lokale natuursteen en gebouwd op de ruïnes van het voormalige gebouw. Het hotel is een echt toevluchtsoord in het groen om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ook het stijlvolle interieur is geïnspireerd op de schoonheid van het omringende Ardense landschap. De 24 unieke kamers kijken allemaal uit op de bossen of de Lesse, sommige zijn donker en intiem, andere baden dan weer in natuurlijk licht. De flamboyante suites bieden zelfs plaats voor vier gasten.

(Lees verder onder de foto’s.)

Château de Vignée
Château de Vignée
Château de Vignée
Château de Vignée

In restaurant ARDEN, bekroond met een Michelinster, komen ook al je culinaire dromen uit en ontdek je de smaak van de Ardennen. Een seizoensgebonden en terroir-gedreven keuken staat hier centraal, met ingrediënten deels geplukt uit de eigen kas en moestuin van Château de Vignée en een doordachte selectie wijnen en lokale ambachtelijke bieren. Heb je het liever wat informeler? Van zondag tot dinsdag kan je eveneens terecht in Bistro Le Castor Fou voor traditionele gerechten bereid met regionaal lekkers.

In de prachtige spa kom je dan weer zowel fysiek als mentaal helemaal tot rust. Dankzij de vele behandelingen en faciliteiten, waaronder een zwembad, hammam en Finse sauna die uitkijkt over de rivier, kan je hier heerlijk herbronnen aan de Lesse. Voor wie ontspanning gelijkstaat aan wat actie bieden de dichte bossen en de meanderende rivieren in de omgeving van Château de Vignée talloze opties voor zowel rustige wandelingen als gewaagde (fiets)tochten. Vlak bij het landgoed bevindt zich ook de Royal Golf Club Château Royal d’Ardenne, waardoor je je tijdens je verblijf zelfs kan wagen aan een koninklijk partijtje golf.

Foto’s: © Château de Vignée.

Klinkt een verblijf bij Château de Vignée voor jou ook als een sprookje? Surf dan snel naar de website van dit prachtige verblijf voor alle info en boekingen. #stayjuned

 

Ontdek nog meer artikels over ...