Dit unieke appartement op het Europaplein in Oostduinkerke bevindt zich op de 17e verdieping, waardoor het fenomenale uitzicht je ongetwijfeld als eerste opvalt. Toch zal het niet lang duren vooraleer je ook het prachtige interieur ontdekt, geïnspireerd door een passie voor design en architectuur. Duurzame, mooie materialen, elegant meubilair en rustgevende kleurencombinaties primeren hier, van de keuken tot de douche en de sauna.

Suite Rachelle is ontworpen voor twee personen, maar dankzij het zetelbed in de woonkamer is het ook geschikt voor een gezin met kinderen. Het appartement is volledig uitgerust en voorzien van alle comfort: linnen lakens, kamerjassen voor de sauna, gezelschapsspelletjes, handdoeken en strandlakens, luxueuze shampoo en zeep van Meraki, … en nog zoveel meer.

 (Lees verder onder de foto’s.)

Suite Rachelle
Suite Rachelle

Hoewel Suite Rachelle uitnodigt tot een heel weekendje (of hele week) cocoonen, is het met zijn locatie op slechts 15 meter van het strand van Oostduinkerke ook de ideale uitvalsbasis om even uit te waaien of te zonnebaden. Ook tal van gezellige eet- en shopadresjes bevinden zich op wandelafstand. Op het appartement vind je bij aankomst zelfs een handige lijst met de lekkerste tips.

In 2021 werd ook het appartement naast Suite Rachelle gedoopt tot Suite Gérard. Dezelfde stijl en luxueuze afwerking, maar met twee slaapkamers geschikt voor 5 personen en met een 270° zicht op zee. Welk van de twee designaccommodaties je ook kiest, eigenaars en creatieve meesterbreinen Roeland en Charlotte verwelkomen je er steeds met open armen én een fles champagne met kleine versnaperingen. De ideale start van een zorgeloos verblijf aan zee.

Foto’s: © Suite Rachelle.

Wil jij ook graag eens stijlvol cocoonen aan zee? Check dan zeker de website van Suite Rachelle. #stayjuned

 

Suite Rachelle

Ontdek nog meer artikels over ...