B&B Hotels mag dan in België nog niet zo bekend zijn, in Frankrijk is de hotelgroep een begrip. In de markt van de hippe, fancy, jonge driesterrenhotels is het een frisse nieuwe speler, met knusse hotelkamers en een loungy ontbijtplek en bar. What you see is what you get. Geen vergaderzalen, geen overbodige wellness. Gewoon rechttoe rechtaan kwaliteitsvolle kamers met topbedden en een flatscreen met Chromecast. De kamer kom je in met een persoonlijke pincode. Een B&B Hotel vind je in de steden (ook in Antwerpen!) altijd op centrale, uitstekend bereikbare locaties. In Brussel is dat in de onmiddellijke omgeving van het Zuidstation, op een steenworp van Marollen, Hallepoort en Louizawijk.

WIN een overnachting met ontbijt in B&B Hotel Brussel-Zuid!

Wat moet je doen?
Stuur ons een mailtje via deze link en geef er het antwoord op de volgende vraag: Over welk Brussels restaurant schreven we onlangs dat we ontroerd waren door de kwaliteit?
A. Bozar
B. Comme Chez Soi
C. Villa Lorraine
(Tip: je vindt het antwoord ook door in de zoekbalk ‘Brussel’ in te tikken…)

Wat kun je winnen?
Een overnachting met ontbijt voor twee personen, tax en welkomstdrankje inbegrepen. Ideaal om Brussel te verkennen. Datum wordt bepaald in overleg met het hotel.

Ontdek nog meer artikels over ...