Taste My Aruba

Gasparito

Authentieke Arubaanse gerechten, historische architectuur, kunst en cultuur en dat alles onder een dak! Gasparito is een niet te missen restaurant met bekroonde chefs waar je van lokale gerechten en lokale kunst geniet. Sommige kunstwerken zijn ook te koop, dus informeer bij interesse zeker naar de prijzen.

The Old Cunucu House 

Van verse vis en zeevruchten tot stoofpotjes en de fameuze Keshi Yena (gevulde kaas met gekruid vlees – vaak kip – en andere ingrediënten). De eigenaren van Old Cunucu House, gevestigd in een oud boerderijhuis, proberen zoveel mogelijk de geheime recepten uit oma’s keuken te waarborgen.

Zeerovers

Zeerovers is al lang en breed een begrip en zowel onder toeristen als locals immens populair. Het eenvoudige maar sfeervolle restaurant bevindt zich in vissersdorp Savaneta en je eet hier verse vis die elke dag door vissers wordt binnengebracht. Geen ingewikkeld gedoe met uitgebreide menukaarten en keuzestress, maar gewoon een of twee vissoorten om uit te kiezen, aangevuld met heerlijke bijgerechten. 

Taste my Aruba

Taste my Aruba is een geweldige nieuwkomer in Oranjestad. Zodra je hier binnenloopt, ga je terug in de tijd. Zoals eigenaresse Nathaly de Mey zelf zegt: ‘Ik breng mijn eigen jeugd en de nostalgie van vroeger naar het restaurant.’ Het menu wordt dagelijks vernieuwd met verse lokale ingrediënten zoals verse vis en zeevruchten. 

Marina Pirata

Begeef jij je het liefst onder de locals en kom jij graag daar waar Arubanen zelf al jaren komen? Dan mag Marina Pinata niet op je restaurantlijstje ontbreken. Bij dit sfeervolle en gezinsvriendelijke visrestaurant aan het water in Savaneta krijg je een echte Caribische eetervaring voorgeschoteld.

Op zoek naar meer informatie over Aruba? Bezoek dan aruba.com. Het One Happy Island is bovendien trotse partner van de Belgian Travel Blog Awards die op 17 maart 2023 uitgereikt worden in Tilburg door Thx.agency. #btba2023 #stayjuned

Aruba
Gostoso Café
Marina Pirata
Red Snapper – Zeerover
The Old Cunucu House Restaurant

Ontdek nog meer artikels over ...