Wandel door de prachtige tuin naar het houten pad met peervormige lichtjes die je de weg wijzen naar het sprookjesachtige Ardome met een op-en-top betoverend interieur. Deze groene oase nodigt uit tot warmte, gezelligheid en ontspanning. Geniet in de hangmatten onder de treurwilg nabij de visvijver en neem op een zonnige zomerdag een warme douche in de buitenlucht. Het luxueuze karakter van deze glamping wordt extra benadrukt door de hottub, het pronkjuweel van dit verblijf. Kortom: Ardome kunnen we beschrijven als een magische bubble in de natuur, een dome om bij weg te dromen of een paradijs in een tent voorzien van alle comfort.

Wandel door de prachtige tuin naar het houten pad met peervormige lichtjes die je de weg wijzen naar het sprookjesachtige Ardome met een op-en-top betoverend interieur.

Voor ieder wat wils

Daphné en Andries zijn de bezielers van dit concept en verwelkomen je maar al te graag in hun dome. Het jonge koppel woont samen met hun varken Basil en hond Boiler op t’ hoveke in Ardooie. Dit pittoreske dorp ligt op een boogscheut van Roeselare en het Provinciedomein ’t Veld, een lustoord voor padvinders en fietsfanaten. Wil jij als stadsmus het stadsleven verkennen? Bol dan naar het bruisende Brugge dat zich slechts op een halfuur van Ardooie bevindt. Aan deze lijst vol stedelijk pit en ongerepte natuur mag je tot slot nog de heilige drievuldigheid van zon, zee en strand toevoegen. Ardooie ligt op slechts dertig minuten van onze Belgische kust, ideaal om even uit te waaien aan de Noordzee.

Het dome decor zal je elk seizoen opnieuw verrassen. In het najaar wordt dit verblijf gehuld in een halloweenkostuum en vertoef je in de Pumpkin bubble. Ontwaak door de zon die tussen de rood, geel en oranje bladeren priemt. Als de winter zijn eerste dartelende sneeuwvlokken over ons Belgenlandje strooit, verblijf je in de Christmas bubble. De fonkelende lampjes toveren de feeërieke kerstsfeer helemaal tot leven. Duffel jezelf onder een wollen deken voor het haardvuur en nip van een kop warme chocolademelk. Tortelduifjes die op zoek zijn naar een liefdesnest om Valentijn te vieren, worden dan weer hartelijk ontvangen in de Lovebubble. Dit romantisch kader laat ieders hart sneller kloppen.

(Lees verder onder de foto’s.)

Ardome
Ardome
Ardome

Nachtelijke schoonheid

Deze glamping beantwoordt aan al jouw noden. Begin de dag met een royaal ontbijt: yoghurt met fruit, vruchtensap en een pistolet met zoet of hartig beleg. Dit verblijf beschikt over al het nodige om ’s avonds van een lekker diner te genieten. Klink bij de laatste zonnestralen op een geslaagd weekend met een glas bubbelende cava en een smaakvolle borrelplank.

Laat de temperatuur het nog niet toe om tot in de vroege uurtjes onder de blote hemel te keuvelen? Dan kan je zelf een vuur stoken waar dansende gensters de nacht verwarmen. Tip voor zoete lekkerbekken: smokkel een zak marshmallows mee in je reiskoffer en rooster deze plakkerige zoetjes boven het kampvuur. Kruip na een gezellige avond onder de wol van een king size bed en piep door het raam van je bubble naar de sterrenhemel, een fonkelend tafereel dat je naar dromenland begeleidt. Ardome is de perfecte locatie voor een gezellig weekend met twee of wat welverdiende me-time.

Door: Eline September
Foto’s: © Ardome 

 Sta jij al te popelen om door dit sprookjesbos te paraderen? Dan krijg je via deze link alvast een voorproefje.

Ardome

Ontdek nog meer artikels over ...