Vorig jaar startten we met onze lessenreeks Start 2 Wine. Een wondere ontdekking van de boeiende wijnwereld in twee uur tijd. En nu is het tijd voor onze eerste Summer Edition, op een gloednieuwe locatie in De Kempen.

Sommelier van het jaar 2018 Pieter Fraeyman vertelt je aan de hand van verfrissend lesmateriaal hoe wijn wordt gemaakt, welke componenten je kunt ontdekken, en hoe je wijn moet proeven. Dat gebeurt op een speelse, interactieve manier.

Start 2 Wine is bedoeld voor beginnende proevers en wil komaf maken met de vaak belegen ‘mannen onder elkaar’-sfeer die bij wijnproeverijen hoort. Het accent ligt dan ook op elegantie, op ontdekken en genieten. Je wordt alvast verwelkomd met een glas verrassende bubbels (nieuw dit jaar), en krijgt gedurende twee uur vijf tot zes verschillende wijnen te proeven. Daarbij worden enkele knabbels geserveerd om de honger te stillen.

Wanneer? ‘The Summer Edition’, op woensdag 24 juli van 17 tot 19u.
Waar? Restaurant Au Comptoir, Turnhoutsebaan 72, 2275 Gierle
Prijs? 35 euro per persoon, BTW incl.
Inbegrepen? Lesmateriaal, glas bubbels bij ontvangst, degustatie van minimum vijf verschillende wijnen, knabbels op tafel.
Voor wie? Beginnende proevers, levensgenieters, avonturiers, ontdekkers, groepjes vriendinnen/vrienden.

Hoe inschrijven?
– Stuur een mail naar hey@june.be met je naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen. We ontvangen graag alle namen en alle mailadressen (GDPR-clausule: deze worden niet opgenomen in onze databestanden.)
– Schrijf 35 euro per deelnemer over op rekeningnummer BE88 7360 1901 9441 van Vinto bvba, met verplichte vermelding Start 2 Wine 24/07. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsbedrag.

We aanvaarden de inschrijvingen volgens een first come, first served principe. Daarna wordt een wachtlijst aangelegd.