Beekse Bergen

Wat?
Het nieuwe Safari Hotel Beekse Bergen heeft 112 kamers die uitkijken op een savanne vol dieren. Daarmee speelt Beekse Bergen in op de steeds groter wordende vraag naar kortstondige, maar luxe momenten weg. De bouwstijl van het hotel is geïnspireerd op de Dogon, een bevolkingsgroep uit Mali. Het nieuwe hotel bestaat niet uit één hoofdgebouw maar uit vijftien lodges. Elke lodge telt 6 tot 8 kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van de nodige luxe, zoals een Smart TV, smart control systeemverlichting, klimaatregeling, dagelijkse schoonmaak en ruime sanitaire voorzieningen (ligbad, aparte douche en apart toilet). Bij de Savanne Suites is er zelfs een privé-sauna aanwezig. Bovendien beschikken alle hotelkamers over een privé-terras of balkon, van waarop je naar hartenlust kan genieten van het adembenemende uitzicht op de savanne, een unieke ervaring die iedereen bijblijft en dat op slechts een uur van Antwerpen.

Extra
Foodies vinden tijdens hun verblijf gegarandeerd hun gading in Hogon House, het culinaire centrum van het Safari Hotel dat een brede waaier aan eetmogelijkheden aanbiedt. Zo kunnen de fijnproevers uitgebreid tafelen bij Nommos, het ongedwongen à la carte restaurant. Fans van een semi-buffet met live cooking zijn dan weer welkom bij Amma, waar je ook kan ontbijten en lunchen. And last but not least kan je bij Hogon Bar & Lounge ook genieten van een aperitief en een cocktail op het terras, met uitzicht op de dieren.

WIN
june. schenkt een overnachting weg voor max. twee volwassenen en max. twee kinderen in het Safari Hotel Beekse Bergen. Ontbijt in Amma en toegang tot Beekse Bergen is inclusief.
(Niet geldig van zaterdag op zondag en zondag op maandag.)

Wat moet je doen?
– Je stuurt een mail naar dit adres met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en waarom je dit weekend wilt winnen. (GDPR: wij houden je gegevens nadien niet bij.)
– Je maakt tijdens je weekendje een verslag van de beleving en bezorgt ons nadien een tekst van max. 750 woorden. Je bezorgt ons ook min. 10 foto’s in hoge resolutie van je ervaringen.
– De datum van reis wordt onderling bepaald met Beekse Bergen. Wij bezorgen je ook een deadline voor het verslag.
(- Deze wedstrijd wordt tegelijk ook op june. Instagram georganiseerd. Er is slechts één winnaar.)

Beekse Bergen

Ontdek nog meer artikels over ...