Een bijzondere én duurzame overnachting met z’n twee in the middle of nowhere, ofwel de prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen, daarvoor moet je bij Justalittlecabin zijn.  Deze unieke cabane is gelegen aan de rand van het bos en biedt uitzicht op de prachtige omliggende weilanden. Vanop het terras stap je zo je eigen bootje in om heerlijk te dobberen op de aanpalende vijver.

(Lees verder onder de foto’s.)

 

Justalittlecabin
Justalittlecabin
Justalittlecabin

Ook het verblijf zelf, dat bovendien een designpareltje is, werd samengesteld met liefde voor de natuur, gaande van ecologische materialen tot duurzame producten als beddengoed van Yumeko en verzorgingsproducten van het Gentse label Ray.

Justalittlecabin staat dan ook voor zorgeloos genieten in harmonie met elkaar en de natuur. Opdat je je echt over niets zorgen hoeft te maken kan je zelf een champagneontvangst, tapas, een bbq-pakket en een uitgebreide brunch bijbestellen. Wil je er toch even op uit trekken? De glooiende weilanden van de Vlaamse Ardennen en de ligging van de cabane tussen Geraardsbergen en Ninove lenen zich tot prachtige wandel- en fietstochten. Wat een droom.

Foto’s: © Justalittlecabin.

Zin om zelf een weekendje (of langer) onbezorgd te genieten bij dit bijzondere adresje? Check dan alvast de website van het verblijf voor meer info. #stayjuned

Justalittlecabin
Justalittlecabin

Ontdek nog meer artikels over ...