Sorgues – Coucoo Grands Cépages, een hut op het water
Je hut op het meer La Lionne is enkel per boot toegankelijk. In de badkamer wordt het water hergebruikt, de toiletten en de douche werken met drijvende phytowaterzuivering, de elektriciteit wordt geproduceerd met zonnepanelen. Een 100% ecologische kamer dus, waar je heerlijk ontspant op het ritme van het kabbelende water, tussen de vogels en de cicaden in de zomer…

Isle-sur-la-Sorgue – Camping La Sorguette
Op camping La Sorguette, aan de oevers van de Sorgue, wacht je een ‘roots & glamping’-verblijf. Er heerst een ontspannen sfeer. Je verblijft er als een vogel in een houten nest met een ontbijtmand die aan een koord omhoog wordt gehesen, je trekt er op safari in een lodgetent van hout en doek, of je logeert in een tiny cocon in een lichtrijk vierkant van hout, glas en textiel. Wat je ook kiest, één ding is zeker: hier zul je je hart verliezen!

Lacoste – Les Cabanes de la Fontaine
Hout uit de streek, smeedijzer, natuursteen en voor sommigen zelfs omgebouwde zeecontainers… Deze eigentijdse hutten zijn gebouwd met milieuvriendelijke materialen, die perfect passen in de ongerepte omgeving van dit prachtige stukje Vaucluse.

Meer info over de streek? Check provenceguide.com.

Les Cabanes de la Fontaine
Les Cabanes de la Fontaine
Camping La Sorguette
Coucoo Grands Cépages
Coucoo Grands Cépages

Ontdek nog meer artikels over ...