Om de gastronomische ervaring aan boord naar een nog hoger niveau te tillen, introduceert Oceania Cruises een nieuwe en indrukwekkende collectie zeldzame wijnen. Het culinaire team selecteerde zorgvuldig tachtig verschillende topwijnen wereldwijd die een droom zijn voor wijnliefhebbers en die tegelijk zorgen voor een toegankelijke introductie voor gasten die er minder vertrouwd mee zijn.
Op het menu staat alles van lichte, verfrissende wijnen tot rijke, complexe wijnen, alsook zeldzame soorten die perfect zijn voor speciale gelegenheden. Het vermaarde Château Mouton Rothschild, 1er Cru Classe uit Pauillac in Frankrijk, de moeilijk verkrijgbare Mascot uit Napa Valley in Californië en de straffe nieuwkomer Viña Errazuriz Kai Carmenère uit Aconcagua Valley in Chili zijn enkele van de hoogtepunten. Deze en nog veel meer kunnen ontdekt worden in alle restaurants aan boord van de zeven luxeschepen van de rederij.

Oceania Cruises

‘The Finest Cuisine at Sea’ is niet zomaar een slogan voor Oceania Cruises, het is de kern waarrond de hele vijfsterrenrederij is opgebouwd, al vanaf de allereerste afvaart in 2003. Met één chef-kok aan boord voor elke tien gasten en de helft van de bemanning toewijd aan het klaarmaken of het serveren van eten, garandeert Oceania Cruises een gastronomie van topniveau. Alle gerechten worden à la minute bereid in de scheepskeuken. En recent werd de Oceania Cruises chef-kok Alexis Quaretti opgenomen in de prestigieuze echelons van de Maîtres Cuisiniers de France. Elk gerecht dat aan boord wordt opgediend, werd door Quaretti en zijn getalenteerde team ontworpen en getest. De steeds wisselende menu’s zijn geïnspireerd door zijn wereldreizen, zijn Franse expertise en door een voorliefde voor de meest verse ingrediënten.

Voor een nog exquisere cruise ervaring introduceert Oceania Cruises sinds 1 juli 2023 simply MORE™. Met de nieuwe waardebelofte is vrijwel alles inbegrepen voor de gasten. Meer onvergetelijke reiservaringen dankzij een royaal excursiekrediet, alsook een uitgebreid drankenpakket tijdens lunch en diner met tientallen vintage champagnes, premiumwijnen en internationale bieren.

Oceania Cruises is de leidende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij wereldwijd. De zeven kleinschalige, luxueuze schepen van de rederij hebben een capaciteit tot maximaal 1238 gasten en bieden de beste gastronomie op zee, en vaarroutes met een focus op het ontdekken en beleven van bestemmingen over de hele wereld.

Ontdek nog meer artikels over ...