Parel van Parijs

De 25hours Hotels vind je in elf verschillende steden terug, goed voor veertien logies met elk een eigen karakter: van fantasierijke utopieën tot illusies uit de circuswereld. De eigenheid van het 25hours Hotel Terminus Nord schuilt in de mengelmoes van kleurrijke muurschilderingen in street art-stijl die het hart van stadsnomaden sneller laat kloppen. In dit unieke interieur met eclectische toetsen vieren warme Afrikaanse tinten en een Aziatisch karakter hoogtij. Met de inrichting halen ze de levendige sfeer van het 10e arrondisement in huis, een bruisende wijk waar een mix van culturen tot leven komt.

Een ontdekkingstocht door Parijs loopt pas echt op wieltjes wanneer je alle facetten van deze stad op de fiets leert kennen. In het 25hours Hotel kan je een exemplaar huren en bieden ze jou een ontspannen fietstocht aan langs de verborgen parels van Parijs. Over brede boulevards rijden, even pauzeren op de lokale vlooienmarkt en je hart ophalen aan de zoete zondes uit het land van de Franse patisserie.

(Lees verder onder foto’s.)

Culinaire wereldreis

Op de eerste verdieping van het 25hours Hotel Terminus Nord kan je terecht voor een kopje zwart goud. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds kan je hier van lekkernijen genieten. In het Neni restaurant van dit hippe hotel genieten culinaire fijnproevers van een Israëlisch-mediterraanse keuken waar chefs met Perzische, Franse, Arabische en Russische smaken experimenteren.

Op deze gastronomische wereldreis primeert gezelligheid. De schotels staan in het midden van de tafel om zo een huiselijke sfeer te creëren. Ben je eerder te vinden voor een snelle after-work borrel of stijlvol aperitiefmoment? In de Sape-Bar zorgen de donkerhouten vloer, leren fauteuils en het bronskleurig mozaïkglas voor een warme sfeer met een vleugje mysterie.

Het 25hours Hotel beschikt over drie ruimtes die je kan afhuren voor vergaderingen. De warme verlichting, het loungemeubilair met knusse kussentjes en het rijke kleurenpallet zorgen voor een onbezonnen sfeer. Dit ontspannen gevoel zorgt bij creatieve duizendpoten voor productieve brainstormsessies.

Ben je op zoek naar een unieke locatie waar de feestvreugde kan losbarsten of vind je maar geen artistiek pand voor een professionele fotoshoot?  Dan ben je bij deze hotelketen aan het juiste adres. Castings, radio- en tv-uizendingen of repetities van een muzikale band: het 25hours Hotel goochelt voor elke gelegenheid de ideale ruimte uit zijn mouw. Laat je ook achter de muren van dit logement betoveren door de schoonheid van Parijs.

Door Eline September
Foto bovenaan: © 25hours Hotels

Wil je de magie van dit unieke pand zelf ontdekken? Neem een kijkje op de website van 25hours Hotel Terminus Nord en ontdek de verborgen schatten van dit verblijf.

 

Ontdek nog meer artikels over ...