Wat?

We zijn op zoek naar een junior social media specialist en storyteller.

Wie?

#thecontentcrew is een content agency en tiny media house. Wij zijn actief in premium hospitality en travel. Wij bieden onze partners oplossingen op maat met copy, foto, video, e-mailmarketing en social mediastrategie en -uitvoering. We denken mee met de sales van een onderneming en stemmen onze contentplannen af op de behoeften van die onderneming.
Crewleader Toni De Coninck: ‘the content crew bedrijft een vorm van journalistiek. Wij creëren voor onze partners kleine, in-huis mediacentrales. Het is belangrijk dat onze medewerkers dat ook zo zien, dat zij met andere woorden verbeelding en inspiratie aan de dag leggen om een uitstekend contentplan te maken.’

We zijn een sociale, open-minded, inclusieve en empathische onderneming, houden van spontaan enthousiasme, loyauteit en verwondering. Algoritmes zijn ondergeschikt aan mensen, ook in de digitale wereld waar we deel van uitmaken.
Van de makers van june., a travel magazine.

Wanneer?

Uiterlijk 1 september 2022.

Je profiel?

In de wereld van Instagram en Mailchimp ben je Kuifje en Bobbie in één persoon. Je zoekt gedreven naar oplossingen en bewaakt de huisstijl. Je kunt niet alleen met online design aan de slag, maar weet ook hoe je statistieken moet analyseren en nieuwe marketingtechnieken ontwikkelen. Je hebt een uitstekend strategisch inzicht, kunt op korte termijn schakelen en op lange termijn plannen.

  • Je hebt een commerciële ingesteldheid, bent sociaal en gezond assertief. We houden van mensen die initiatief nemen en zelfstandig werken. Je gaat zelf mee actief op zoek naar klanten en partners.
  • Je hebt minstens een bachelordiploma in communicatiemanagement, journalistiek, (digital) storytelling of marketing en soortgelijke studies, maar heel eerlijk? Je skills en empathisch vermogen zijn veel belangrijker dan je titel. Je schrijft uiteraard foutloos en creatief, én kunt met een camera uit de voeten (Dat laatste is écht een plusje!).
    Ervaring is niet noodzakelijk. Je bent schoolverlater of hebt je eerste werkervaring achter de rug in een vergelijkbare functie.
  • Je bent wereldburger, open-minded en houdt van reizen. Je wanderlust gaat van Poperinge tot Palau. Je weet hoe een pizza hoort te smaken maar schrikt ook niet terug van fine dining en sterrenchefs. Je bent polyvoor en -glot, werken met en voor horeca schrikt je niet af, en je kunt dat in minstens drie talen.
  • Tot slot wellicht nog het belangrijkste element: je bent deel van een crew, deelt dezelfde waarden en ambities en bent bereid om naar hetzelfde doel te streven. Eerst de mensen, dan de algoritmes.

    Lees verder onder de foto…

content

(…)

Je job bij #thecontentcrew?

Je bent verantwoordelijk voor de storytelling van één of meerdere klanten uit horeca, hospitality of travel – wij verkiezen de term partners. Je bouwt hun social media uit, gaat aan de slag met e-mailmarketing, schrijft copy en fotografeert. Je bouwt mee aan de customer journey van onze partners, en denkt actief commercieel mee na over de te volgen strategie. Wij werken voor premium organisaties als de Hertog Jan Restaurant Group en Dierendonck/Carcasse, of Atelier Africa.

Je bent actief in een klein team en zult dus occasioneel ook copy schrijven of foto’s leveren voor ons online magazine june.

Wat kunnen we je bieden?

Een fulltime job die je energie verschaft, een persoonlijke coaching en tonnen inspiratie.
En natuurlijk een competitief startersloon, een splinternieuwe Macbook en smartphone, een mobiliteitsbudget en/of bureauvergoeding. Welkom in ons gloednieuwe kantoor in het Tondelierproject in Gent! (vanaf 1 september o.v. – hybride contracten zijn mogelijk en bespreekbaar.)

Hoe kun je solliciteren?

Stuur een mailtje naar info@thecontentcrew.be, met een motivatiebrief en cv met foto. Je solliciteert voor een creatieve functie. Wees helder en beknopt maar creatief.
Deadline is 31 mei 2022.

Hoe gaat het verder?

In een tweede ronde willen we graag een aantal kandidaten persoonlijk ontmoeten. In een derde ronde blijf je met max. drie personen over om enkele opdrachten uit te voeren. Deze laatste procedure zal plaatsvinden tijdens de maanden juli en augustus, afhankelijk van je beschikbaarheid en vakantieperiodes.

#thecontentcrew
#wetellyourstory
#
staatkunde

Ontdek nog meer artikels over ...